Få Fingre i Bilen Der Aldrig Kommer til England Leave a comment

Vi har det godt i Danmark, men der er visse områder, hvor vi lider en smule under vores størrelse. Med kun 5-6 milliarder indbyggere er der eksempelvis nogle grænser for, hvad de danske bilforhandlere vælger at sætte til salg på det danske marked. Der findes et utal af forskellige bilmodeller ude på det internationale marked, men kun de mest populære har det med at finde vej til det danske land. Det kan ganske enkelt ikke betale sig at importere de andre modeller, da det vil tage for længe at sælge dem. Det betyder desværre, at udvalget af nye biler på det danske marked er både småt og kedeligt.

Men der er faktisk en bil, som man kan få fingrene i her i Danmark relativt nemt, selvom den er helt umulig at få i England. Du kan heller ikke få denne bil i lande som Irland, Malta eller på Cypern. Selv Australien og New Zealand får ikke denne bil på markedet – men her i lille Danmark, kan du købe den lige nu!

Det er Renault Talisman vi snakker om, og den er langt fra at være en kedelig bil. Det er en stor familiebil, hvor der er lagt mange kræfter i at kombinere et elegant design med moderne udstyr og en høj grad af komfort. Markedet for store familiebiler har længe været en slagmark for bilproducenterne, og Renault var næsten blevet presset helt ud. Renault Talisman er deres vej tilbage på markedet, og det må siges at have været en enorm succes. Oveni det har de specifikt designet bilen på en sådan måde, at den også er et logisk valg for virksomheder at investere i til deres flåder.

Men hvorfor kommer denne bil så ikke til England, New Zealand eller Australien? Jo, det skyldes ganske enkelt at folk kører i venstre side af vejen i disse lande. Det betyder at producenterne skal investere en masse penge i, at producere en særlig version af bilen, for at få den ud på de markeder. Interessen for disse biler har været faldende i markederne, og det kan derfor ikke betale sig, at bruge en masse penge på at opsætte en produktion hvor førersædet sidder i højre side.

Så forklaringen er jo meget simpel, og giver god mening. Den har ikke som sådan at gøre med, at man har valgt Danmark over England, men slut-resultatet er det samme: vi danskere kan lige nu købe en lækker og gennemført bil, som mange andre lande slet ikke kan få fingrene i. Det gør det lidt sjovere at handle på det danske marked, og er et lille plaster på såret over, at vores udvalg ellers er så begrænset. Samtidig er en Renault Talisman en virkeligt gennemtænkt bil, så hvis du har en stor familie, er den altid værd at overveje.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *